HOME   BELIGGENHED   KARFAS   PRIS-KONTAKT OS   CHIOS ISLAND   BILLEDER   REVIEWS   ACTIVITIES

   

For information about prices and availability please send an e-mail to: sideratos@chios.com and we will answer you immediately!

   

Chios, Karfas. Sideratos Apartments by the sea                   Mobile Site 

Drømmer du om ferie med sol, krystalklart hav og dejlig sandstrand? En lækker og komfortabel ferielejlighed? Sideratos Apartments udlejer syv lejligheder ved vandet i Karfas på den græske ø, Chios.

Alle lejlighederne ligger helt ud til havet, er stilfuldt møblerede og indrettet med alt nødvendigt udstyr.


 

 

 

 

 

I et stille hjørne, helt nede ved vandet på Karfas’ dejlige sandstrand, finder man Sideratos Apartments. De er bygget i 1970, blev totalrenoveret i vinteren 2008 og med omhu indrettet så vore gæster fra start kan føle sig hjemme.
Hver lejlighed har en rummelig stue med en dobbeltseng, en komfortabel lænestol, der kan slås ud til en enkelseng og et stort skab.

Skulle det være nødvendigt kan en sammenklappelig seng blive redt op til en fjerde person.  Det nyistandsatte badeværelse har brusebad og køkkenet har det nødvendige udstyr.
Standardfaciliteterne i hver lejlighed er: trådløs internetforbindelse, TV, air conditioning, safety box, Kaffemaskine & Hårtørrer.

Døren i de store panorama-vinduer fører ud til en skøn privat balkon med en fantastisk udsigt over havet og til Tyrkiet.
Sideratos Apartments’ gæster er velkomne til at bruge swimmingpoolen på det 5-stjernede nabohotel.

Our accommodation has been rated as one of the best by the European website visitors of http://www.zoover.com

Sideratos Sideratos Sideratos

Family Sideratos - Karfas 30 Chios 82100 - Tel: 0030 22710 32341 - Mob: 0030 6977437844
e-mail:
sideratos@chios.com

Created by Dimitris & Markos Psoras